TER ADOPTIE NINA

Nina is een van de 39 katjes die uit schrijnende omstandigheden in Kortenberg zijn weggehaald. Ook Nina was er niet goed aan toe en heeft een hele periode moeten herstellen van bloedarmoede, veel vieze beestjes en helaas moesten al haar tandjes er uit gehaald worden.
Gelukkig kan zij nog prima brokjes eten zonder tanden. Door de erge leefomstandigheden heeft Nina ook weer moeten leren vertrouwen krijgen in mensen. 🙏🏼 Onze opvangmama heeft al heel wat met Nina bereikt, maar de toekomstige adoptanten zullen bereid moeten zijn om deze socialisatie verder te zetten en het nodige geduld te hebben met Nina.
Van drukke bewegingen kan zij nog steeds erg schrikken en ze durft dan ook uit te vallen en te krabben. Een adoptant die ervaring heeft met kattengedrag en haar wat leert te lezen zodat ze hierop kan anticiperen is dan ook aangeraden. 😻
Nina komt wel naar je toe, komt kopjes geven en eet ook snoepjes uit de hand. Ze is gek op spelen met een hengeltje (al gaat dat allemaal wat minder goed dan ze zou willen zonder tanden) en ook op balletjes kan ze helemaal los gaan.
Momenteel zit Nina alleen zonder soortgenootjes, maar gezien ze uit een groep van 39 katten komt plaatsen we haar bij voorkeur bij een soortgenootje die haar het goede voorbeeld en wat steun kan geven.
Doordat ze nog durft uithalen plaatsen we haar niet in een gezin met kinderen.

💛💛💛

Wil je adopteren? Vul dan hier het adoptieformulier in en vermeld bij extra info “Interesse in Nina”.